Kierownik działu w lokalu gastronomicznym

        Kierownik działu w lokalu gastronomicznym

Informacja

Kandydacie, pamiętaj o tym, że Pracodawca ma prawo zakończyć rekrutację we wcześniejszym terminie.

Data publikacji:

lut 09 2025

Firma:

Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

Miejsce pracy:

Kraków

Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Miejsce pracy: Kraków
Numer: StPr/25/0661
OBOWIĄZKI:
Przyjmowanie rezerwacji w języku hebrajskim, obsługa systemu rezerwacji, nadzorowanie pracy pracowników.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Język: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: hebrajski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: obsługa komputera - exel, word


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Kraków


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

Podobne oferty

Kierownik działu opiekuńczo-terapeutycznego

Opublikowano: dzisiaj

Miejsce pracy: pomorskie / Wejherowo

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie

Pełne informacje na stronie: https://www.bip.dpswejherowo.com.pl/ogloszenia-o-naborze1) planowanie, organizowanie i kontrola pracy działu opiekuńczo-terapeutycznego,2) organizowanie i realizacja kompleksowych świadczeń pielęgniarskich, opiekuńczych,rehabilitacyjnych, z...

Zobacz więcej

Kierownik działu techniczno-eksploatacyjnego

Opublikowano: dzisiaj

Miejsce pracy: śląskie / Rybnik

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku

Organizowanie i koordynowanie całokształtu spraw związanych z realizowanymi przez dział zadaniami; nadzór i kontrola nad przebiegiem prac techniczno-remontowych i inwestycyjnych realizowanych przez dział; utrzymanie technicznej sprawności funkcjonowania szpitala;...

Zobacz więcej